24u service: 079 331 40 31  E-mail: info@zoetglas.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en verbeteren.

Klik op `Accepteren` om hiermee akkoord te gaan.

Accepteren

Een glazen keuken achterwand is een originele en duurzame manier om uw keuken een strakke en luxueuze uitstraling te geven.

We bieden een ruime keuze in glassoorten en hoogwaardig (design)beslag voor uw douchedeur en/of douchecabine.

De grootste collectie, op maat gemaakte, glazen binnendeuren vindt u bij ons. Gezandstraald, met folie beplakt, verschillende deurbeslagen, we vinden altijd een oplossing.

De inloopdouche is een van de laatste trends op badkamergebied. Een inloopdouche kan naar wens worden vormgegeven en daardoor met name een grotere badkamer een unieke, moderne uitstraling geven.

Wij verzorgen de levering en vakkundige plaatsing van deze producten voor bijvoorbeeld uw keukenwand, kastdeuren, meubilair en wandbekleding. Verkrijgbaar in alle RAL kleuren.

Er zijn vele mogelijkheden qua ontwerp van glazen meubels. Wij kunnen er voor zorgen dat uw ontwerp samen met onze kennis tot een mooi resultaat leidt.

Geef uw glazen meubels of glazen deuren een uniek eigen karakter dmv zandstraling of glasfolie. Op vrijwel alle soorten glas is de keuze hierin oneindig.

Ons werkgebied

Voor ruitschade werken we in de regio: Zuid Holland, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Alphen a/d Rijn, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Moordrecht.
Voor alle overige glas projecten werken wij door heel Nederland.

Contact Details

Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V.
Edisonstraat 71
2723 RS Zoetermeer (wijk 23)