24u service: 079 331 40 31  E-mail: info@zoetglas.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en verbeteren.

Klik op `Accepteren` om hiermee akkoord te gaan.

Accepteren

De inloopdouche is een van de laatste trends op badkamergebied. Een inloopdouche kan naar wens worden vormgegeven en daardoor met name een grotere badkamer een unieke, moderne uitstraling geven.

Er kan gekozen worden voor een inloopdouche met glazen douchewanden of een douche die in een nis is geplaatst. Er zijn inbouwkranen en -stortdouches, of losse handdouches, met of zonder glijstang. Met een compleet douchepaneel in de inloopdouche , beschikt u gelijk over een uitgebreide massagedouche. Met al deze mogelijkheden is de inloopdouche aan te sluiten bij ieders wensen.

Afmetingen inloopdouche

De standaard afmetingen van inloopdouche zijn 100cm, 120cm en 140cm breed en de hoogte is doorgaans 205cm. Het voordeel van een inloopdouche is dat we relatief voordelig maatwerk kunnen leveren. Wilt u dus een inloopdouche dat uit twee delen bestaat, een hoge inloopdouche of een extra breed model, dan kunt u bij ons altijd slagen.

Ons werkgebied

Voor ruitschade werken we in de regio: Zuid Holland, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Alphen a/d Rijn, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Moordrecht.
Voor alle overige glas projecten werken wij door heel Nederland.

Contact Details

Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V.
Edisonstraat 71
2723 RS Zoetermeer (wijk 23)