24u service: 079 331 40 31  E-mail: info@zoetglas.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en verbeteren.

Klik op `Accepteren` om hiermee akkoord te gaan.

Accepteren

glazenbuitendeur3 300x167Glazen buitendeuren en -puien geven een moderne uitstraling en zijn qua vormgeving tijdloos. Ze vormen een prachtige blikvanger als entree maar zijn ook zeer goed toepasbaar in een woning of kantoor waar extra lichtinval nodig is. Een glazen schuifpui heeft als voordeel dat het ruimtebesparend werkt.

glazenpui2 300x268De Zoetermeerse Glashandel is gespecialiseerd in het produceren en monteren van hardglazen buitendeuren en (schuif)puien. Deze buitenbeglazing moet voldoen aan andere eisen dan binnenbeglazing. Glazen buitendeuren en (schuif)puien worden gemaakt van gelaagd of gehard glas.

glazenbuitendeur2Om meer privacy te creëren kunnen de deuren geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald of uitgevoerd worden in gekleurd glas, satijn glas, gefigureerd glas of draadglas. Het glas kan ook gecombineerd worden met brandwerende, inbraakwerende en geluidswerende beglazing.

Ons werkgebied

Voor ruitschade werken we in de regio: Zuid Holland, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp, Pijnacker, Delfgauw, Delft, Alphen a/d Rijn, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Moordrecht.
Voor alle overige glas projecten werken wij door heel Nederland.

Contact Details

Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V.
Edisonstraat 71
2723 RS Zoetermeer (wijk 23)