24u service: 079 331 40 31  E-mail: info@zoetglas.nl

Deze website maakt gebruik van cookies om de website te analyseren en verbeteren.

Klik op `Accepteren` om hiermee akkoord te gaan.

Accepteren

Hardglazen deuren, douchedeuren en inloopdouches. Glashandel Zoetermeer.

View the embedded image gallery online at:
http://www.zoetglas.nl/nieuws#sigProId6273286064

 Keukenachterwand glas:

Glashandel Zoetermeer levert en monteert hittebestendig veiligheidsglas voor uw nieuwe of bestaande keuken. Veiligheidsglas in elke RAL kleur is mogelijk. Glanzend of gematteerd. We leveren al ruim 20 jaar glazen keukenachterwanden door het hele land. Kies ook voor een mooie hygiënische oplossing in uw keuken en laat het vakkundig plaatsen door Glashandel Zoetermeer. De Zoetermeerse Glashandel B.V. is hierin dé specialist! Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!

Ventilatie in huis is van groot belang voor een gezonde woonomgeving. In veel woningen wordt niet goed geventileerd waardoor allergieën of problemen aan de luchtwegen kunnen optreden. Vanaf vandaag kunnen mensen daarom met vragen over ventilatie terecht bij het Informatiepunt Ventilatie. Het Informatiepunt bestaat uit een helpdesk  en een website voor vragen over de ventilatie van woonhuizen. Bewoners met specifieke vragen kunnen hier telefonisch advies krijgen. Huurders kunnen terecht bij de Woonbond en woningeigenaren bij Vereniging Eigen Huis.

Staatssecretaris Mansveld (Infrastructuur en Milieu): “Het is belangrijk dat bij het besparen van energie in een woning ook rekening gehouden wordt met het binnenmilieu. We moeten ervoor zorgen dat de ene maatregel niet ten koste gaat van de andere”.

Goede ventilatie belangrijk

Weinig mensen staan stil bij het belang van goede ventilatie. Frisse lucht in huis kan gezondheidsklachten en vervelende zaken als schimmel voorkomen. Juist nu huizen steeds beter geïsoleerd zijn, gaat de ventilatie niet meer vanzelf en moet er op andere manieren geventileerd worden. Het Informatiepunt kan mensen helpen om bij het isoleren van hun huis ook te zorgen voor voldoende frisse lucht.

Gezamenlijk initiatief

Vorig jaar heeft een groot aantal organisaties in de bouw- en vastgoedsector een Actieplan opgesteld om de kwaliteit van ventilatievoorzieningen te verbeteren. De instelling van het Informatiepunt is het eerste tastbare resultaat van dat plan. Het Informatiepunt is een initiatief van de Woonbond, Vereniging Eigen Huis, de Vereniging Leveranciers Luchttechnische apparaten (VLA), VACpunt Wonen en het Ministerie van Infrastructuur en Milieu. Het initiatief wordt ondersteund door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

De Zoetermeerse Glashandel B.V. levert en monteert alle soorten ventilatieroosters op beglazing in uw woning. Belt u vandaag nog voor een afspraak!

Ons werkgebied

Voor ruitschade werken we in de regio: Zuid Holland, Zoetermeer, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, Nootdorp, Delfgauw, Delft, Alphen a/d Rijn, Leiden, Rotterdam, Den Haag, Moordrecht.
Voor alle overige glas projecten werken wij door heel Nederland.

Contact Details

Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V.
Edisonstraat 71
2723 RS Zoetermeer (wijk 23)