ENKEL- & FIGUURGLAS

De Zoetermeerse Glashandel B.V. levert glas op maat. In onze eigen werkplaats maken wij het helemaal volgens uw specificaties op maat. Indien van toepassing kunnen wij gehard glas voorzien van boorgaten, uitsparingen, schuine hoeken etc. Nadat het glas is bewerkt kunnen wij het desgewenst ook bij u op locatie plaatsen.
Gehard glas is door een thermische behandeling sterker gemaakt. In de oven wordt het glas verhit tot ongeveer 620 graden. Het bijna vloeibare glas wordt uit de oven gehaald en snel afgekoeld met lucht. Dit type veiligheidsglas heeft een grote weerstand tegen mechanische en thermische schokken. Het is tot 5 maal sterker dan gewoon glas.

Door de spanningen in het glas valt het glas bij breuk niet uiteen in onveilige scherven, maar ontstaan er bij breuk veilige (onscherpe) korrels wat de kans op ernstig lichamelijk letsel bij glasbreuk verkleint. Het meeste glas dat wij leveren, is daar waar noodzakelijk of gewenst, verkrijgbaar in geharde uitvoering. Het is geschikt voor glazen deuren, scheidingswanden, aanrechtbladen, tafelbladen etc.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over het product en de toepassingen!

WAAROM DE ZOETERMEERSE GLASHANDEL?

De Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V. is al ruim 45 jaar de glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt in de regio Zuid-Holland. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE?

Neem voor meer informatie contact op met de Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V. via 079 331 40 31 of info@zoetglas.nl
Of vraag direct een offerte aan!

© Copyright 2018 Zoetermeerse Glashandel B.V.