HARDGLAZEN DEUREN

Glazen deuren geven een moderne uitstraling en zijn qua vormgeving tijdloos. Ze vormen een prachtige blikvanger als entree maar zijn ook zeer goed toepasbaar in een woning of kantoor waar extra lichtinval nodig is. Een glazen schuifpui heeft als voordeel dat het ruimtebesparend werkt.

De Zoetermeerse Glashandel is gespecialiseerd in het produceren en monteren van hardglazen deuren en (schuif)puien. Glazen binnen- en buitendeuren en (schuif)puien worden gemaakt van gehard glas.

Om meer privacy te creëren kunnen de deuren geheel of gedeeltelijk worden gezandstraald of uitgevoerd worden in gekleurd glas, satijn glas, gefigureerd glas of draadglas. Het glas kan ook gecombineerd worden met brandwerende, inbraakwerende en geluidswerende beglazing.

WAAROM DE ZOETERMEERSE GLASHANDEL?

De Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V. is al ruim 45 jaar de glasleverancier voor zowel de particuliere als zakelijke markt in de regio Zuid-Holland. Door onze jarenlange ervaring, persoonlijke service, betrouwbaarheid en vakkundige montage bent u bij ons altijd aan het juiste adres.

MEER INFORMATIE?

Neem voor meer informatie contact op met de Zoetermeerse Glashandel Van den Heuvel B.V. via 079 331 40 31 of info@zoetglas.nl
Of vraag direct een offerte aan!

© Copyright 2018 Zoetermeerse Glashandel B.V.